ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Ο ΟΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ   ΓΙΑ ΝΑ   ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Θα έλεγε κανείς πως ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τα Χριστούγεννα, θα έπρεπε να τα επινοήσουμε! Έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να μας αποσπάσουν από την καθημερινές μας έννοιες και να μας ταξιδέψουν σ’ ένα μαγικό σκηνικό, που έχουμε εξίσου ανάγκη με τα παιδιά μας. Πώς γίνεται όμως να νιώσουμε αυτή τη μαγεία ακόμα και χωρίς να βγούμε από το σπίτι μας και χωρίς να κάνουμε θεαματικά ταξίδια;

Με λίγη φαντασία και έμφαση στην αληθινή επικοινωνία, είναι παιχνίδι! Γιατί οι γιορτές αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας, να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθησή μας απέναντί τους,  να τους κάνουμε να αισθανθούν μοναδικά και αναντικατάστατα.

Αυτή είναι η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων. Ας δούμε πώς μπορούμε να την πετύχουμε!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, θα προσπαθήσουμε με δημιουργία, όρεξη και φαντασία να προσφέρουμε ευχάριστες και δημιουργικές δράσεις και στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.

Ο ΟΠΑΠ Δήμου Βολβης ετοίμασε μία ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς του φίλους και δημότες ηλικίας από 2 έως 12 ετών και όχι μόνo…γιατί αυτές τις δύσκολες ώρες, σε αυτή την κρίσιμη μάχη με την πανδημία, τα χαμόγελα των παιδιών μας είναι η ζωντανή ελπίδα σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Τα παιδιά κρατάνε στα χέρια τους τις προσδοκίες μας για το μέλλον και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στο τέλος σίγουρα θα βγούμε νικητές.

Γι αυτό το λόγο ανοίγει την πύλη   ο ΟΠΑΠ με το εορταστικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι και για 12 ημέρες (24 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις  7 Ιανουαρίου 2021) οι μικροί δημότες μας θα ζήσουν κάτι από την μαγεία των Χριστουγέννων μέσω διαδικτύου με αφηγήσεις παραμυθιών, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πειράματα φυσικής αλλά και με διασκεδαστικά παιχνίδια και μαγειρική.

Η συμμετοχή στις πολύ όμορφες εορταστικές δράσεις θα γίνεται μεσω της σελίδας  του  ΟΠΑΠ και μπαίνοντας από τον  σύνδεσμο https://kids.opapvolvis.gr/   θα έχουν άμεση και δωρεάν πρόσβαση όλοι. Σ΄ αυτό το σημείο θερμές ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους όσους συνέβαλαν  με την ευγενική προσφορά τους   να δημιουργηθεί αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα, στην εκπαιδευτικό Βαρυτίμη Αλεξανδρίδου, στην συγγραφέα Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου, στην ομάδα Μελωμύθι, που απαρτίζεται από τον Δημήτρη Τριχάκη και την Αβράμπεκη Πένυ,στην θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Μ.Αλέξανδρος Σταυρού, στους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ Γερακούδη Κική και Λίλη Αναστασία, στην  μουσικοδιδάσκαλο Νίκη Καραγκιόζη και στο μέλος του Δ.Σ του ΟΠΑΠ Θεοχάρη Καρακεχαγιά.

Ελάτε λοιπόν μικροί και μεγάλοι μας φίλοι να ταξιδέψουμε νοερά σε κόσμους φανταστικούς μέσω των παραμυθιών, να παίξουμε,  να πειραματιστούμε με φυσικά υλικά αλλά και να μαγειρέψουμε νόστιμα γλυκά!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.